Sunday, 21 September 2014

:: Selamat Hari Raya ::

Assalamualaikum 

Kita buat blog baru sebenarnya. Blog lama terpaksa dideletkan. Rasa macam post tak menarik je kat blog lama. Ok straight to the point. 

Gambar raya dah lama bersarang kat laptop. So hari nie baru kesempatan nak update kat blog. 

Selamat Hari Raya Aidilfitri dar kami sekeluarga. 
Maaf Zahir & Batin 
:)


family potrait




Anak-anak mak dan menantu. Tapi si amani kat hujung sekali yu menyibuk jugak. Nak jugak muka tu ada dalam kamera.



Alhamdulillah \.
Terima kasih ya Allah untuk sebuah kelahiran keluarga ini. 
Sebenarnya bukan senang nak kumpul semua adik beradik sekali pagi syawal ini. Tapi sayang abang sulung tak ada. Katanya beraya di perantauan. Hahaha. 
Selepas perginya arwah abah
emak yang menjadi ketua keluarga. 
Tapi kami adik beradik bersyukur kerana dikurniakan 
seorang wanita yang cekal dan tabah
yang ajar kami berdiri diatas kaki sendiri
:)

Love you mak!
sayang mak ketat-ketat.